Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 30 Květen 2012 10:30

Kulturní servis PulsKdo se chystá na akci vyrazit, má v diáři poznamenané datum 9. – 11. srpna. Třetí ročník Open Air Festivalu se stejně jako v předchozích letech uskuteční na letišti Panenský Týnec. Na programu jsou hudební a divadelní vystoupení, sportovní vyžití, workshopy i adrenalinová zóna. Kulturní servis Puls, mediální partner festivalu, pořádá speciální soutěž Vezmi partu na Open Air Festival, ve které můžete vyhrát vstupenky pro sebe i kamarády.


Open Air Festival je akce vhodná pro každého, ať už jste studenti nebo máte rodinu s dětmi. Organizátoři myslí na všechny a každý rok připravují pestrý program zahrnující různé aktivity. V rámci hudebního programu letos vystoupí umělci jako Fatboy Slim, Amy Macdonald, Mando Diao, Gorillaz Sound System nebo z českých luhů a hájů dobře známí Nightwork, Support Lesbiens, Wohnout, Rybičky 48 či Tomáš Klus. Divadelní scénu obsadí oblíbený pořad Na Stojáka, autorské čtení Emila Hakla a literární kabaret EKG. Pro zpestření budou připraveny sportovní aktivity, adrenalinová zóna a workshopy pro celou rodinu.

Nabídka je lákavá, a tak se do soutěže Vezmi partu na Open Air Festival, přihlásili první nadšenci, kteří chtějí vyhrát vstupenky pro sebe a své kamarády. Jejich soutěžní příspěvky si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Pokud se chcete také zapojit, přečtete si článek Startuje soutěž Vezmi partu na Open Air Festival, kde najdete podrobnosti.






Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!